Håruppsättningar på bröllopet - tips!

Idag tänkte jag att vi kunde gotta ner oss ordentligt i vackra frisyrer! Det finns nog ingen annan dag då man lägger ner så mycket tid och engagemang i sitt hår och frisyrerna brukar ju vara helt FANTASTISKA!
Jag tänkte bjuda på ett par bilder på olika frisyrer jag fotat och dessutom har jag sammanställt några tips och råd om bröllopshår som jag fått från några riktigt duktiga frisörer! 

- Boka frisör i god tid, bröllopssäsongen i Sverige är kort och de flesta duktiga frisörer blir bokade långt i förväg! 

- De flesta frisörer har konsultationer innan själva bröllopsdagen och då kan ni gå igenom dina önskemål och visa vilken typ av frisyr du drömmer om. 
 

- Visa bilder för frisören på din klänning och berätta även vilka smycken du tänker ha, har du bestämt hur brudbuketten ska se ut så är det bra om din frisör även få se den. Funder också på om du vill ha blommor i håret, om du ska ha slöja eller kanske en krona? 

- Viktigt är också att du litar på den frisör du valt, frisören har kompetensen och kommer se om ditt hår och din ansiktsform passar för de önskemål du har. Tillsammans kan ni komma fram till vad som blir allra bäst!

- Om du har tärnor på bröllopet så är det toppen om de kan göra sina frisyrer på samma salong så blir det en vacker helhet! 

Hoppas att tipsen kommer till användning och att ni inspireras av alla vackra frisyrer!

Kommentera gärna: