Bröllopsskor!

Jag är en väldigt BEKVÄM person, och med det menar jag att jag mer än gärna väljer byxor med resår i midjan, mjuka material i mina tröjor och platta skor! 
När det kommer till bröllopsskor så finns det ju många vägar att gå men med tanke på att det här är skor som ska användas en hel, lång dag så kanske just bekvämligheten är något som bör finnas med som aspekt? Sen är det ju faktiskt så att en del är mer än bekväma i höga klackar. Vad väljer du? Här kommer lite tips och inspiration!

- Välj skor som passar klänningen och stilen du vill ha. Bröllopsskor behöver inte vara vita. Varför inte välja rosa, blå eller beige? 

- Tänk på att det finns olika typer av klackar. Ju bredare klack desto stadigare! Vid själva porträttfotograferingen kan det ju vara så att man måste flytta sig från en plats till en annan så då kan det vara skönt med något stadigare skor, eller alternativt att man har (bekväma) extraskor med sig. 

- Gå gärna in skorna innan bröllopsdagen. Bara att knalla omkring inomhus så kommer skorna att forma sig och fötterna att vänja sig vid de nya skorna! 

- Det finns speciella skoinlägg som bör att foten inte glider runt i skorna, har du skor med öppen tå så kan det vara bra eftersom tårna annars har en förmåga att åka utanför skorna. 

Kommentera gärna: