brand photography, personal brandning, personligt varumärke, företagsfotografering, företag, fotografering, bilder, strategi, marknadsföringsstrategi

Bilder för ert varumärke

"Personal branding" heter det lite snyggt på engelska. På svenska är nog den bästa översättningen "personligt varumärke". I mitt jobb som fotograf och utbildad kommunikatör hjälper jag mindre företag med bilder och strategier för att bygga upp det personliga varumärket. Jag fokuserar främst på det som kallas "storytelling" som säger MYCKET mer om dig och ditt företag än vad bara ett "passporträtt" gör. Bilder byggda på storytelling ser till att du och företaget verkligen får KONTAKT med era kunder! Det här är ingen vanlig företagsfotografering, det här är något mer!

Genom att arbeta med ditt, eller företagets, personliga varumärke hjälper du dina kunder att visa vem du är och hur just du kan hjälpa dem. Jag specialanpassar varje fotografering utifrån din och företagets VISION, SYFTE, MÅLGRUPP OCH MÅL och tillsammans diskuterar vi vilken lösning som passar just er bäst. När du hör av dig till mig får du först besvara ett antal frågor och utifrån svaren på frågorna sätter vi ihop en fotografering som passar er. 

Bilderna levereras anpassade för att fungera i era sociala medier samt i tryck.

Jag erbjuder även hjälp gällande strategier för sociala medier med fokus på Instagram (begär offert). Att finnas på Instagram, och ha ett snyggt och intressant flöde med genomtänkta bilder och texter, är in princip helt nödvändigt för alla företag idag! 

För enkelhetens skull har jag satt ihop tre paket så ni hittar något som passar just er! Skulle det vara så att ni vill ha ett annat upplägg så är det bara att ni hör av er så kommer vi överens om något! 

SMALL 

-1 TIMMES FOTOGRAFERING

PERSONLIGT ANPASSAD
FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CIRKA 15 BILDER

1 - 2 OMBYTEN eller PERSONER

1 - 2 LOCATIONS

4.900 kr (5.900 kr)

MEDIUM

3 TIMMARS FOTOGRAFERING

PERSONLIGT ANPASSAD FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CA 45 BILDER 

 UPP TILL 3 OMBYTEN eller PERSONER

3 - 4 LOCATIONS

11.900 kr (12.900 kr)

LARGE

6 TIMMARS FOTOGRAFERING

PERSONLIGT ANPASSAD FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CA 90 BILDER

4 - 6 OMBYTEN eller PERSONER

3 - 6 LOCATIONS

14.900 kr (15.900 kr)

Alla priser för företag anges utan moms, moms tillkommer med 25 %.  

Bra bilder och en genomtänkt strategi för sociala medier kommer hjälpa dig att nå ut till dina DRÖMKUNDER!

Kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan eller kontakta mig via mail på info@jennybennhedencarpvik.se