brand photography, personal brandning, personligt varumärke, företagsfotografering, företag, fotografering, bilder, strategi, marknadsföringsstrategi

Bilder för ditt varumärke

"Personal branding" heter det lite snyggt på engelska. På svenska är nog den bästa översättningen "personligt varumärke". I mitt jobb som fotograf och utbildad kommunikatör har jag hjälpt flera mindre företag med bilder och strategier för att bygga upp det personliga varumärket. Jag fokuserar främst på det som kallas "storytelling" som säger mer om dig och ditt företag än vad bara ett porträtt gör, det ser till att du och företaget verkligen får KONTAKT med era kunder! 

Genom att arbeta med ditt, eller företagets, personliga varumärke hjälper du dina kunder att visa vem du är och hur just du kan hjälpa dem. Jag specialanpassar varje fotografering utifrån din och företagets VISION, SYFTE, MÅLGRUPP OCH MÅL och tillsammans diskuterar vi vilken lösning som passar just er bäst. 
Bilderna levereras anpassade för att fungera i era sociala medier samt i tryck. Jag erbjuder även hjälp gällande strategier för sociala medier med fokus på Instagram. Att finnas på Instagram, och ha ett snyggt och intressant flöde med genomtänkta bilder och texter, är in princip helt nödvändigt för de flesta företag idag! 

För enkelhetens skull har jag satt ihop tre paket så ni hittar något som passar just er! Skulle det vara så att ni vill ha ett annat upplägg så är det bara att ni hör av er så kommer vi överens om något! 

SMALL 

1 TIMMES FOTOGRAFERING

PERSONLIGT ANPASSAD
FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CIRKA 20 BILDER

1 OMBYTE

1 - 2 LOCATIONS

4.900 kr 

MEDIUM

3 - 4 TIMMARS FOTOGRAFERING

PERSONLIGT ANPASSAD FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CA 80 BILDER 

3 - 4 OMBYTEN 

3 - 4 LOCATIONS

11.900 kr

LARGE

6 TIMMARS FOTOGRAFERING
(plus tid för paus, t ex lunch)

PERSONLIGT ANPASSAD FOTOGRAFERING ENL. ÖNSKEMÅL

CA 120 BILDER

5 - 7 OMBYTEN 

3 - 6 LOCATIONS

14.900 kr

Alla priser för företag anges utan moms, moms tillkommer. 

Bra bilder och en genomtänkt strategi för sociala medier kommer hjälpa dig att nå ut till dina DRÖMKUNDER!

Kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan eller kontakta mig via mail på info@jennybennhedencarpvik.se