Barn- och familjefotografering

Det ska vara roligt och mysigt att fotas! Det gäller både barn och vuxna. Vid mina barn- och familjefotograferingar vill jag att ni slappnar av och har en rolig stund. Jag vill fånga er precis som NI är, är ni busiga så fotar vi busiga bilder, är ni mer lugna så är det just lugnet som jag vill plocka fram i era bilder. Framför allt så vill jag att ni försöker att STRUNTA I MIG och fokusera på varandra istället!

Jag fotar gärna utomhus men det går även bra med fotograferingar i hemmet. Bäst tid för fotografering är mot eftermiddag/kväll då ljuset är mjukare. Det går att fota under alla årstider men är vädret väldigt dåligt så bokar jag kostnadsfritt om er fotografering. Jag utgår från Norrköping men milersättning 6 mil från Norrköping ingår i mina fotograferingar, därmed fotar jag ofta familjer och barn i t ex Linköping, Söderköping, Finspång och Nyköping. 

Familjefotograferingarna innefattar även barnfotograferingar samt par- och gravidfotografering, hör av er till mig med era önskemål så hittar vi en bra dag och tid för fotograferingen! Kontakt: info@jennybennhedencarpvik.se

Tips! Strunta i mig och ha skoj!

familjefoto, familjefotograf, famij, barn, fotograf, östergötland, södermanland, nyköping, norrköping

Jag vill fånga er familj och era barn på ett personligt sätt. Och det kan vara svårt om alla sitter på rad och tittar in i kameran. Istället önskar jag att ni är nära, tittar på, rör vid och fokuserar på varandra. Det är helt ok att strunta i mig! Jag är där för er skull, för att fånga er familj. På riktigt. Den här familjefotograferingen är er stund tillsammans. 

Vi kommer att röra på oss mycket och det kommer att finnas plats för barn med spring i benen. Även om ni som föräldrar tänker er en 'barnfotografering' så vill jag gärna att NI också är med på några av bilderna. Att bli fotad kn kanske känns jobbigt nu men jag kan faktiskt LOVA er att ni kommer att tacka mig sen. Den här tiden kommer inte vara för evigt och den kommer inte tillbaka! Att vara med på bilderna är en fin gåva till era barn! Tänk så roligt det kommer att  vara för barnen att titta tillbaka på bilderna sen när de är vuxna. OVÄRDERLIGT. 

fotograf, familj, familjefotograf, familjefoto, barn, barnfoto, barnfotograf, östergötland, norrköping
fotograf, barn, familj, barnfoto, barnfotograf, familjefoto, familjefotograf, norrköping, linköping, östergötland
fotograf, familj, familjefotograf, familjefoto, barn, barnfoto, barnfotograf, östergötland, norrköping

Hur bokar vi?!

  • Kontakta mig via formuläret nedan eller via mail. Berätta lite kort om vilken typ av fotografering ni är intresserade av och vem/vilka som ska fotas. Vid förfrågan får ni mer information om fotograferingen samt ytterligare prisuppgifter.
  • Vi bokar in er fotografering på en passande dag och tid. Fotograferingen tar ca 1 timme. Fotograferingsavgiften (950 kr) faktureras i samband med er bokning. 
  • Cirka två veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett webgalleri där ni får se era bilder samt välja ut era favoriter. I urvalet brukar det finnas mellan 25 - 30 bilder. 
  • Ni väljer om ni vill investera i digitala filer eller om ni är intresserade av de produkter jag erbjuder, t ex förstoringar eller fotoböcker. 
  • Fotograferingskostnad inkl. en förstoring (20 x 30 cm) är 950 kr. Kostnad för ytterligare produkter och digitala bilder tillkommer. Observera att digitala filer ej ingår i fotograferingskostnaden. 

Kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan eller kontakta mig via mail på info@jennybennhedencarpvik.se 
Jag finns alltid tillgänglig för frågor och funderingar, så tveka aldrig på att höra av er! Vi hörs!

Även fotografen ser till att bli fotad med sina barn då och då.
Även fotografen ser till att bli fotad med sina barn då och då.