Par- och familjefotografering

Jag är så glad att jag kan erbjuda par- och familjefotograferingar under sommaren! Precis som vid mina andra fotograferingar vill jag att ni slappnar av, har en rolig stund och inte känner någon press att alla behöver le och titta in i kameran. Jag arbetar utifrån ledorden NÄRA, ÄKTA och AVSLAPPNAT.

Barnen får busa och de vuxna får gärna göra detsamma! Fotograferingen sker utomhus den dag och tid som vi kommer överens om. Det går bra att fota i alla väder, men skulle regnet ösa ner så kan vi självklart hitta en ny tid för er fotografering.

Jag kommer i första hand att erbjuda de här fotograferingarna under maj och juni 2020 och antalet tider är begränsat, så hör gärna av er i god tid så ni inte missar chansen att fotas tillsammans!  

Hur gör man?

- Kontakta mig på mail (info@jennybennhedencarpvik.se) eller via DM på Instagram.

- Vi hittar en tid och dag som passar. Eftermiddags- eller kvällsljus är att föredra!

- Fotograferingen tar ca 1 timme.

- Efter ca 10 dagar får ni en weblänk där ni kan se era bilder. Där väljer ni själva vilka bilder ni tycker om och vilka ni vill beställa. Vid bokning får ni en komplett prislista. Länken med bilder går bra att dela med er familj och era vänner om det är så att någon i er närhet vill se eller beställa bilder från er fotografering. 

Pris och information

- Fotograferingkostnaden är 950 kr. Då ingår resekostnad, fototid samt en förstoring i strl 20 x 30 cm. Övriga produkter kan köpas till om så önskas. Även frakt för produkterna är inräknat i priset. 

- Printar från 250 kr/st

- Fotobok med 20 sidor från 2300 kr

- Digitala filer till förmånliga paketpriser.

- Weblänken med era bilder går utmärkt att dela med släkt och vänner om det är någon annan som vill se eller beställa bilder från er fotografering.

Vad ska vi tänka på?

  • Framför allt ska ni tänka på att ha ROLIGT. Peppa varandra och er själva till att ha det skoj och mysigt. Tänk inte på att ni ska vara perfekta och oroa er inte för att barnen inte "sköter sig". De behöver bara vara sig själva! Det är ju DET ni vill minnas eller hur? 
  • En familjefotografering (särskilt med små barn) är oftast lite "rörig", det är inget konstigt så oroa er inte för det utan häng bara med på det som barnen vill göra. 
  • Kom gärna till fotograferingen utvilade och mätta. Gäller både vuxna och barn och mig som fotograf... Jag blir kinkig när blodsockret är lågt och det är jag säkert inte ensam om! 
  • Klä er så ni känner er bekväma men fina. Stora tryck och märken gör sig sällan bra på bild. Ni behöver inte matcha med varandra men ni vill kanske fundera på om det är några färger som ni tycker extra mycket om och som passar fint tillsammans? 
  • Ta med er "något som är ni" till fotograferingen. Ett husdjur? En boll? Såpbubblor? En picknickfilt att mysa på? Det är alltid lite lättare att slappna av vid en fotografering om man har något att göra, så att blåsa bubblor eller kasta med en boll går alldeles utmärkt. 
  • Fråga mig!! Jag har gjort det här förut och inga frågor är dumma! Jag svarar så gärna på era frågor och funderingar!