Information - bröllopsfotografering

I alla bröllopspaket ingår minst ett möte där vi träffas och pratar om er bröllopsdag, om hur jag som bröllopsfotograf jobbar samt om era tankar och önskemål inför dagen (vid entimmespaketet kan vi ta samtalet via telefon eller mail). Alla bröllopspaket ger er tillgång till de digitala filerna som alltid levereras högupplösta på ett USB-minne.  I priset ingår även resor inom Sverige samt support för alla era frågor och tankar innan, under och efter bröllopsdagen! 
Jag erbjuder även fantastiskt fina produkter, mina absoluta favoriter är FOTOBÖCKERNA. De är fantastiskt vackra och håller hög kvalitet, ni kommer aldrig tröttna på att titta på era bilder i en vacker bok! 
 

       "TACK för att du var med oss på vår dag, vi kunde inte vara mer nöjda! Vi hade en underbar bröllopsdag och är så lyckliga för att du förevigade den så vackert. Om någon i vår vänkrets gifter sig så vet du att vi kommer rekommendera dig!"
 

fotograf, bröllop, bröllopsfotograf, norrköping, östergötland, pris, information, södermanland, sörmland

Priser

Nedan ser ni de paket jag erbjuder vid bröllopsfotograferingar. De är dock inte "huggna i sten", har ni andra önskemål gällande antar timmar ni vill ha mig på plats så anpassar jag självklart fotograferingen helt efter er. Alla bröllop är unika och självklart ska fotograferingen passa just er och ert bröllop! 

Priserna nedan är totalpriser och inkluderar bokningsavgiften (5000 kr).

1 h

1 timmes fotografering
40 digitala högupplösta bilder
7.900 kr   
(Erbjuds inom 45 min resväg från Norrköping) 

3 h

Tre timmars sammanhängande fotografering
120 digitala högupplösta bilder
1 förstoring 20 x 30 cm 
12.900 kr  

5 h

Fem timmars sammanhängande fotografering
200 digitala högupplösta bilder 
2 förstoringar 20 x 30 cm
17.900 kr  

8 h 

Åtta timmars sammanhängande fotografering
320 digitala högupplösta bilder 
3 förstoringar 20 x 30 cm
25.500 kr  

Bildleverans

Bildleverans sker ca 4 - 6 veckor efter ert bröllop. 

Era bilder levereras högupplösta på ett USB-minne för fri användning (privat bruk). I snitt levereras ungefär 40 bilder per sammanhängande fototimme. 

Digitala bilder i en digital värld känns självklart och bra, men jag hoppas och önskar att ni vill göra något mer med era bilder! Jag har många bröllopspar som säger att deras bilder blev ÄNNU BÄTTRE när de beställde en vacker fotobok till exempel. Bilder har en förmåga att bli mer levande på papper än vad de är på en skärm. Testa får ni se!

Självklart är det min önskan att ni beställer era böcker eller printar hos mig, men det allra viktigaste är ändå att ni gör något med bilderna, även om ert val faller på en annan fotoleverantör. Det kan dock vara bra att veta att konsumentlabb ibland gör egna justeringar av bilder och att det därför är viktigt att meddela labbet att era bilder redan är klara och justerade inför tryck. Har ni några frågor gällande det här är det bara att ni hör av er! 

MER INFO OCH BILDER PÅ BÖCKER OCH PRINTAR KOMMER INOM KORT! /Jenny 

Det finstilta

Det finns inte så mycket information här. Varför? Därför att jag vill att allt är tydligt och klart i ordinarie information. Men ok då, lite "finstilt":

- Bokningsavgift 5000 kr (denna summa dras sedan av vid slutfakturan). 
- Extra fototimme 2500 kr (ca 40 bilder/h).
- Bildleverans 4-6 veckor efter ert bröllop.
- Ingen milersättning tillkommer.
- Inga andra avgifter tillkommer. 
- Kontrakt skrivs alltid och växlas mellan båda parter, en säkerhet både för er och för mig.