Jag vill berätta er historia!

Jag vill att er bröllopsdag ska dokumenteras på ett naturligt och äkta sätt. Pirret innan vigseln, nervositeten, all glädje, skratten som kommer enda från tårna och en och annan glädjetår! Jag fotar bilderna som verkligen får er att minnas KÄNSLORNA under er bröllopsdag!

Jag har satt ihop fyra olika fotograferingsalternativ för att hitta något som passar just er! Milersättning ingår i mina bröllopspaket, priserna nedan gäller alltså i hela Sverige!

Skulle det vara så att ni är intresserade av ett annat upplägg så kan ni bara höra av er så kan vi säkert komma fram till en bra lösning. Alla bröllop är unika och självklart försöker jag att hitta den fotografering som passar bäst för just er! 

Många datum bokas upp åtminstone ett år före aktuellt bröllopsdatum, så hör av er så snart ni kan så är jag förhoppningsvis tillgänglig på ert datum. OBS! 2020 är ett väldigt populärt år för bröllop så tveka inte att höra av er omgående om ni vill boka bröllopsfotograferingen med mig. 

info@jennybennhedencarpvik.se 


Om ni gifter er under perioden 1 oktober 2019 till och med 31 mars 2020 ger jag er hela 25% rabatt på priserna nedan! 
Varmt välkomna att höra av er! 

 

bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland
bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland
bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland

En liten stund, ca 3 timmar

 Vid tre timmars sammanhängande fotografering hinner vi med "det viktigaste". Upplägget brukar vanligtvis vara porträttfotografering, vigsel och gratulationer.

Fotografering i 3 sammanhängande timmar
150 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Planeringsmöte innan bröllopet samt full support innan, under och efter bröllopet 

12.900 kr

Halvdag, ca 5 timmar

Vid en halvdagsfotografering bestämmer ni själva var ni vill lägga mest fokus. Är det på förberedelser och portätt? Eller vill ni hellre att jag är med er en stund in efter vigseln? Oavsett så kommer jag att hinna fota många av guldkornen på ert bröllop och få bilder som får er att minnas bröllopet på bästa sätt!

Fotografering i fem sammanhängande timmar 
250 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Planeringssmöte innan bröllopet samt full support innan, under och efter bröllopet
1 förstoring i storlek 20 x 30 cm i mycket hög kvalitet

18.000 kr

Nästan allt, ca 7 timmar

I det här fotograferingspaketet får vi med "nästan allt". Ni väljer självklart när ni vill att vi börjar och avslutar fotograferingen men vi kommer utan problem att hinna med förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och mingel och en del av middagen. Det här är det perfekta paketet när ni vill ha mycket av dagen dokumenterad men inte riktigt känner att en heldag är rätt för er! 

Fotografering i sju sammanhängande timmar
350 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Bokningsmöte innan bröllopet samt full support innan, under och efter bröllopet
2 förstoringar i storlek 20 x 30 cm i mycket hög kvalitet

24.000 kr

Heldag, ca 9 timmar

Vi möts ganska tidigt på dagen och jag är med er när förberedelserna sätter igång. Hår, smink och kläder ska fixas. Det är pirrigt och mycket förväntan i luften! Sen är det antagligen dags för porträttfotograferingen och därefter vigseln. Sen blir det KRAMKALAS för er tillsammans med era gäster! Kanske en skål med champagne och mysigt mingel och ännu mera kramar. Middag, tal, tårta och första dansen brukar också hinnas med innan jag lämnar er för dagen! Här är det perfekt om jag hinner låna er några minuter innan solen går ner så kan vi fota fantastiska porträtt i det mjuka kvällsljuset! 

Fotografering i nio sammanhängande timmar
450 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Bokningsmöte innan bröllopet samt full support innan, under och efter bröllopet
2 förstoringar i storlek 20 x 30 cm i mycket hög kvalitet

29.500 kr

Information

Era bilder levereras i högsta möjliga storlek i .jpg-format och sRGB. Bilderna är era att använda för personligt bruk men får ej säljas till tre part. Ni är fria att göra förstoringar och kopior av bilderna. Bilderna får däremot inte ändras (beskäras, redigeras eller lägga på filter) utan mitt tillstånd. 

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar. Det är en säkerhet för både er och mig. Jag tar ut en bokningsavgift på 6000 kr. Den här avgiften gör att jag håller ert datum som bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in bröllopet. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostnaden och slutfakturan. 

Extra timme: 3000 kr/h (ca 50 bilder/h).

Milersättning ingår inom hela Sverige. Eventuell kostnad för boende kan tillkomma, detta görs upp i avtal mellan bröllopspar och fotograf i god tid innan bröllopet.