Jag vill berätta er historia!

Jag vill att er bröllopsdag ska dokumenteras på ett naturligt och äkta sätt. Det innebär framför allt att jag vill berätta om så mycket som möjligt av er dag. Jag har därför valt att fota hel- eller halvdagar där en heldag innbär tio timmars sammanhängande dokumentation och en halvdag innebär fem timmars dokumentation av er fina dag. På det viset kommer vi hinna hänga ett tag tillsammans och jag hinner dokumentera det där "lilla extra" som kanske inte hinns med vid kortare fotograferingar, i efterhand är det oftast de bilderna som berättar och betyder mest. 

Skulle det vara så att ni är intresserade av ett annat upplägg, så kan ni bara höra av er så kan vi säkert komma fram till en bra lösning. Alla bröllop är unika och självklart försöker jag att hitta det sätt som passar bäst för just er! 

Många datum bokas upp åtminstone ett år före så hör av er så snart ni kan så är jag förhoppningsvis tillgänglig på ert datum. 

info@jennybennhedencarpvik.se 

bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland
bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland
bröllopsfotograf, fotograf, bröllop, norrköping, sverige, östergötland

Heldag, ca 10 timmar

Vi möts ganska tidigt på dagen och jag är med er när förberedelserna sätter igång. Hår, smink och kläder ska fixas. Det är pirrigt och mycket förväntan i luften! Sen är det antagligen dags för porträttfotograferingen och därefter vigseln. Sen blir det KRAMKALAS för er tillsammans med era gäster! Kanske en skål med champagne och mysigt mingel och ännu mera kramar. Middag, tal, tårta och första dansen brukar också hinnas med innan jag lämnar er för dagen! Här är det perfekt om jag hinner låna er några minuter innan solen går ner så kan vi fota fantastiska porträtt i det mjuka kvällsljuset! 

Fotografering i tio sammanhängande timmar
400 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Bokningsmöte innan bröllopet samt full support innan, efter och under bröllopet
2 förstoringar i storlek 20 x 30 cm 

32.000 kr

Halvdag, ca 5 timmar

Vid en halvdagsfotografering bestämmer ni själva vart ni vill lägga mest fokus. Är det på förberedelser och portätt, eller vill ni hellre att jag är med er en stund in efter vigseln? Oavsett så kommer jag att hinna fota många av guldkornen på ert bröllop och få bilder som får er att minnas bröllopet på bästa sätt!

Fotografering i fem sammanhängande timmar 
200 digitala bilder levererade på ett USB-minne
Planeringssmöte innan bröllopet samt full support innan, efter och under bröllopet
1 förstoring i storlek 20 x 30 cm 

18.000 kr

Information

Era bilder levereras i högsta möjliga storlek i .jpg-format och sRGB. Bilderna är era att använda för personligt bruk men får ej säljas till tre part. Ni är fria att göra förstoringar och kopior av bilderna. Bilderna får däremot inte ändras utan mitt tillstånd. 

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar. Det är en säkerhet för båda parter. Jag tar även ut en bokningsavgift på 6000 kr. Den här avgiften gör att jag håller ert datum som bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in bröllopet. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostnaden och slutfakturan. 

Extra timme: 3200 kr/h (ca 40 bilder/h).

Milersättning ingår inom hela Sverige. Eventuell kostnad för boende kan tillkomma.