fotograf, bröllopsfotograf, bröllop, norrköping, östergötland, södermanland, nyköping

Bröllopsfotografering - Hur gör man?

Först och främst får ni gärna titta igenom min sida litegrann (tryck på pilen i rubriken "Portfolio" så ser ni ett smakprov på mitt arbete som bröllopsfotograf). Titta på bilderna, tycker ni om det ni ser? Är jag kanske er bröllopsfotograf? Alla fotografer har sin bildstil och det är viktigt att den klickar med det som ni är ute efter i era bilder. 
Förhoppningsvis tycker ni om det ni ser och då langar ni iväg ett mail (info@jennybennhedencarpvik.se) eller fyller i formuläret nedan eller på kontaktsidan för att höra om ert datum fortfarande finns tillgängligt. 

Om ert datum är ledigt så träffar jag er gärna och berättar lite om hur jag som fotograf jobbar och ni får möjligheten att berätta om er dag och era planer! 

Känns allt bra vid mötet så bokar vi! Vi skriver ett kontrakt och ni faktureras en bokningsavgift, denna avgift gör att jag kan reservera er dag. 

Några veckor innan bröllopet ses vi igen. Då går vi igenom er tidsplan för bröllopsdagen och sätter alla detaljer, allt för att ni ska kunna slappna av så gott som det går under er bröllopsdag! Det är en pirrig dag, så är det bara, men med hjälp av lite bra planering kommer ni att kunna njuta av dagen! 

Vid fotograferingen behöver ni inte oroa er för någon konstlad posering, jag kommer att hjälpa er och allt kommer att vara väldigt naturligt och avslappnat! 

       "Helt galet att vi kunde bli så fina på varenda bild, vi älskar dem allihop. Tack för att du är du, vi hade inte kunnat ha en bättre fotograf med på vårt bröllop"

Utomhusvigsel  under en enorm ek på Villa Fridhem utanför Norrköping.
Utomhusvigsel under en enorm ek på Villa Fridhem utanför Norrköping.

Kontaktformulär

bröllopsskor, bröllopsfotograf, östergötland, södermanland, sörmland, fotograf, bröllop